Trekkershut Comfort

 6personen

Trekkershut Comfort: rustpunt voor avonturiers

Wie houdt van avontuurlijke trektochten en landelijke fietsroutes zal met een verblijf in onze Trekkershut Comfort op zijn of haar wenken bediend worden. Een Trekkershut is na een inspannende trektocht een uitstekende rust- en verblijfplaats. Ziet u het ook al voor zich? Lekker een weekendje weg, samen een prachtige fietstocht of wandeling maken om vervolgens uitgebreid te relaxen in een comfortabele trekkershut. En dankzij de doelmatige inrichting van de hut is deze geschikt voor zowel jong als oud; van gezin tot aan een (kleine) vriendengroep.

Een Trekkershut Comfort is voor iedereen toegankelijk

Dankzij de ruime inrichting is een Trekkershut Comfort ook uitermate geschikt voor mindervaliden. In totaal biedt het huisje plaats aan maximaal 6 personen en beschikt het over twee aparte slaapkamers. Verder is er een badkamer met douche, toilet en wastafel; allemaal geheel rolstoelvriendelijk. Als gast brengt u standaard uw eigen linnengoed mee, inclusief slaapzak en kussensloop. Het is daarnaast ook mogelijk om beddengoed en linnenpakketten te huren bij de Langenberg.

De inrichting van de Trekkershut Comfort

Deze vakantiewoning is ingericht met een tafel die gelegenheid biedt aan 6 personen. De maaltijden bereidt u in de compleet ingerichte keuken die beschikt over onder andere een vierpitsgasstel en een koelkast. Uiteraard zijn er ook een pannenset, allerlei kookgerei en servies voor 6 personen aanwezig. Verder is er een televisie in het huisje aanwezig. Buiten heeft u nog de beschikking over een mooi terras met daarop een grote ronde picknicktafel en een zitje. Overige voorzieningen bij de Trekkershut Comfort zijn een barbecue en een vuurkorf.

Wilt u ook prachtige en verfrissende tochten door de natuur combineren met een ontspannen verblijf in een van onze vakantiehuisjes? Boek dan een (korte) vakantie in een Trekkershut Comfort en geniet van de rust, de ruimte en de prachtige omgeving. Neem een kijkje bij onze activiteiten voor wat er allemaal nog meer te doen is bij de Langenberg.

Prijzen 2022/2023

1 nacht 2 nachten 3 nachten 4 nachten
nov-mrt € 67,50 € 135,00 € 202,50 € 250,00
apr-okt € 87,50 € 175,00 € 262,50 € 330,00
  • prijzen zijn tot 4 pers.  incl. schoonmaak- en energiekosten.
  • extra personen € 7,50 p.p.p.n.
  • toeristenbelasting  € 1,00  p.p.p.n.
  • feestdagen op aanvraag

Extra’s

*bedlinnen   € 9,50 p.p.
*opgemaakte bedden  € 10,00 p.p.
*handdoeken € 2,50 p.p.

Trekkershut Comfort Nr.3

Trekkershut Comfort Nr.4

Faciliteiten

Activiteiten

Boek de Trekkershut Comfort