Trekkershut

 4personen

Trekkershut: pittoreske en romantische uitstraling

Onze standaard Trekkershut (die ook wel Opa’s hut genoemd wordt) heeft een romantische en zeer pittoreske uitstraling. Hij biedt ruimte aan maximaal vier personen en kijkt uit op een prachtige tuin, waaronder ook Maria’s moestuin. Een verblijf in deze Trekkershut staat garant voor ontspannen momenten in een schitterende omgeving waar u even de drukte van alledag achter u kunt laten.

De inrichting van de Trekkershut

De Trekkershut is een romantische standaard trekkershut. Hij staat beter bekend als Opa’s hut en is gelegen aan de moestuin van Maria. Er zijn twee stapelbedden, een tafel en vier stoelen en er is een kooktoestel aanwezig zodat u lekker uw eigen maaltijden kunt bereiden. Een mini-koelkastje maakt de inrichting van de trekkershut compleet.

Rondom de Trekkershut

Bij de Trekkershut is op zo’n 20 meter afstand het eigen sanitair gelegen. Het uitzicht vanuit het huisje is gericht op de kleurrijke tuin. U zult een ongetwijfeld heerlijke tijd tegemoet gaan; mede dankzij de gezellige picknicktafel, de comfortabele en luie stoelen en de fijne open haard met barbecue. In het nabije bosgebied starten bovendien diverse routenetwerken (knooppuntroutes) voor fietsers en wandelaars.

Bent u ook toe aan een prachtig verblijf in onze comfortabele en romantische Trekkershut? Boek uw verblijf hier op de site en bekijk de vele activiteiten die bij ons complex te beleven zijn.

Prijzen 2022/2023

1 nacht 2 nachten 3 nachten 4 nachten
nov-mrt € 41,00 € 82,00 € 123,00 € 164,00
apr-okt € 45,00 € 90,00 € 135,00 € 180,00
  • prijzen zijn tot 4 pers.  incl. schoonmaak- en energiekosten.
  • toeristenbelasting  € 1,00  p.p.p.n.
  • feestdagen op aanvraag
  • iedere verdere nacht € 24,00

Extra’s

*ontbijt  € 9,50 p.p.
*bedlinnen   € 7,50 p.p.
*opgemaakte bedden  € 10,00 p.p.
*handdoeken € 2,50 p.p.

Faciliteiten

Activiteiten

Boek de Trekkershut