Over De Langenberg

Onze missie

De Langenberg bevindt zich in Overijssel en is een veelzijdige groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van de Rijssenseberg met zijn uitgestrekte bossen en heuvels, ook wel Hollands Schwarzwald genoemd, een zeer populair natuurgebied. De Langenberg is het hele jaar geopend en een perfecte locatie voor scholen, verenigingen, families en vriendengroepen.

U kunt terecht in drie accommodaties: De Boerderij (94 personen), Het Kamphuis (48 personen) en De Bosrand (32 personen). Deze gebouwen beschikken over een ruime, groot ingerichte keuken. Voor sport en spel hebt u de beschikking over een grote recreatiezaal en zijn er speeltoestellen, zoals een voetbaltafel, dartbord en sjoelbakken. Ook tafeltennis behoort tot de mogelijkheden. Voor de buitenactiviteiten zijn er twee grote sportvelden voor voetbal en/of volleybal. Wilt u barbecueen dan zijn hiervoor ook de nodige faciliteiten aanwezig.

Professionaliteit, service en uitstekend geoutilleerde faciliteiten zijn kenmerkend voor “De Langenberg”.

Wat anderen zeggen

Beoordelingen

Geweldige plek om met een groep op kamp te gaan. Grote speelvelden, trampolines, speelhuisjes, bos, enzovoorts enzovoorts. Goed onderhouden en schoon… wij blijven hier terug komen.

S. van den Brink

Google

Super mooie kamplocatie! Geweldig mooi en groot terrein (per kamphuis eigen speelterrein met springkussen) genoeg ruimte, faciliteiten en keuken benodigdheden aanwezig (zelfs een super snelle vaatwasser). De eigenaar leeft naar de opgestelde regels, maar in overleg is er veel mogelijk. Top!

N. Altena

Google

Met een groep van 110 personen 3 dagen (2 nachten) verbleven. Kamers waren bij aankomst schoon en netjes. Ruime keuken en voldoende servies. Gehele boerderij en bijgebouwen zagen er netjes en verzorgd uit. Begin 2019 komt er nog een gebouw bij.

Nienke

Google

Groene
omgeving

Naast het bos

De omgeving van de Langenberg heeft u veel te bieden, maar ook kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van de mogelijkheden, die de Langenberg u zelf te bieden heeft. Klik hiervoor op de link Activiteiten. Ook kunt u voor meer informatie over de omgeving, activiteiten, bezienswaardigheden etc het Toeristisch Informatie Punt Rijssen/Holten raadplegen op www.beleefrijssenholten.nl

rustige groepsaccommodatie