De Hooiberg

 6personen

Vakantiewoning De Hooiberg: landelijk genieten

Wilt u onbezorgd genieten in een rustige en natuurrijke omgeving in Overijssel? Vakantiewoning De Hooiberg biedt ruimte aan 6 personen en is gelegen op een ruime plek. Samen met twee trekkershutten vormen zij ‘Ons Kleine Dorpje’. De vakantiewoningen liggen afgezonderd van de andere accommodaties op de Langenberg. De naam van vakantiewoning De Hooiberg geeft precies aan hoe de huisjes eruit zien; ze zijn namelijk gebouwd in de vorm van een hooiberg.

De geschiedenis van de hooiberg als gebouw

Vroeger bestond de hooiberg uit een vrijstaand bouwwerk waar hooi, stro en koren opgeslagen kon worden. Dit werd gebruikt om in de winter de dieren te voeren. Zoals de hooiberg vroeger op een unieke manier werd gebouwd, zo is ook vakantiewoning De Hooiberg opgebouwd. De houten palen en het rieten dak zien er zeer authentiek uit, zoals u kunt zien. Wilt u overnachten in een echte agrarische architectuur? Hier kan het!

Vakantiewoning De Hooiberg is van alle gemakken voorzien

De huisjes van dit type hebben op de hoeken vier robuuste houten palen met daar bovenop een rieten dak dat ervoor zorgt dat ze van de buitenkant lijken op een hooiberg. De vakantiewoningen zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien zodat u weldadig kunt ontspannen. Op de begane grond heeft vakantiewoning De Hooiberg een L-vormige woonkamer, een open keuken en een badkamer met stoomdouchecabine. Via de openslaande tuindeuren heeft u vanuit de kamer direct toegang tot het terras, waar u ‘s ochtends uw ontbijt nuttigt of heerlijk gaat relaxen in een grote strandstoel.

Vakantiewoning De Hooiberg is een uniek en exclusief vakantiehuis en het spreekt voor zich dat de inrichting volledig in passende, landelijke stijl is gehouden. Bent u ook toe aan een heerlijk ontspannen tijd in een comfortabele vakantiewoning aan de rand van de Rijssenseberg (met zijn uitgestrekte bossen en heuvels)? Bekijk welke data nog beschikbaar zijn en boek uw verblijf!

Wilt u weten wat er allemaal te doen en te beleven is bij de Langenberg? Neem dan een kijkje bij onze activiteiten.

Prijzen 2023

vr-zo ma-vr vr-vr
nov-mrt  € 375,00 € 375,00 € 475,00
apr-juni € 640,00 € 640,00 € 750,00
juli-aug € 640,00 € 640,00 € 790,00
sept-okt € 600,00 € 600,00 € 750,00

 

  • prijzen zijn tot 4 pers.  incl. schoonmaak- en energiekosten.
  • extra personen € 15,00 p.p.p.n.
  • toeristenbelasting  € 1,00  p.p.p.n. (o.v.b.)
  • feestdagen op aanvraag

Extra’s

*ontbijt  € 9,50 p.p.
*bedlinnen   € 9,50 p.p.
*opgemaakte bedden  € 10,00 p.p.
*handdoeken € 2,50 p.p.

Hooiberg 1

Hooiberg 2

Faciliteiten

Activiteiten

Boek de Hooiberg

Video