01

Mobiele midgetgolfbaan bestaande uit 9 onderdelen, te spelen op tafels met keu of op de grond met een stick. Voor binnen en buiten.
Huur: € 25,00

02

Variant van curling op het ijs, nu op een curlingvloer. Spel voor 2 teams van elk 3 spelers. Probeer in zo min mogelijk ”worpen” het doel te bereiken.
Huur: € 15,00

03

Buitenspel voor jong en oud, individueel of in teamverband. Met een klomp aan een lange stok wordt een bal in 10 holes geslagen.
Huur: € 10,00

04

Spellenbox met 10 spellen, waaronder sjoelbakken, derby (paardensport), voedertijd (spel met speciale katapult) en jukebox (sjoelen om de hoek).
Huur: € 25,00

05

Niet meer alleen voor heksen of tovenaars. Maak een vuurtje van hout of steenkool of maak een rijkgevulde groentesoep of een heerlijke stoofschotel.
Huur: € 10,00

06

Minigolfspel voor binnen en buiten. Mogelijkheid om verschillende baancombinaties te maken door verschillende hindernissen.
Huur: € 10,00

07

Routes door het bijzonder mooie natuurreservaat, met goede wandel- en fietspaden. De paden zijn allemaal bewegwijzerd.

08

Gezelschapsspelletjes in het groot, waaronder Vier op een rij, Buitendomino en Jenga met reuzenblokken. Voor binnen en buiten.
Huur € 10,00

09

Op onze accommodatie zijn verschillende gratis speelgelegenheden, waaronder klimtoestellen, airtrampolines en tafeltennistafels.

10

Een laagdrempelig uitdagend spel waarbij voor alle deelnemers een rol is weggelegd. Jong en oud, doeners en denkers. Aan de hand van foto’s volg je een puzzeltocht door het bos.